Košík je momentálne prázdny.
×
Košík je momentálne prázdny.
Steak zo sviečkovej v žemli
4. marca 2018 Zuzana Machova

Steak zo sviečkovej v žemli

Posted in Mäsové jedlá, Recept

Super jedlo do kancelárie, na výlet, na party, na piknik, kedykoľvek a kdekoľvek.

Koľko to trvá

20 minút

Ako sa to robí

Ciabattu, alebo podobné biele pečivo rozrežeme a necháme zohriať na panvici nasucho z obidvoch strán.

2 asi 1 cemtimetrové rezne zo sviečkovice jemne naklepeme, osolíme, okoreníme, pokvapkáme olejom. Dáme na panvicu, najlepšie grilovaciu a ugrilujeme. Necháme 10 minút odpočinúť.

Ciabattu natrite maslom, zmiešaným s pretlačeným cesnakom a soľou, položte na ňu hlávkový šalát, mäso a ugrilované paradajky.

Prikryjeme druhou časťou ciabatty, prepichneme špáradlom a podávame.

Nákupný zoznam

2 steaky zo sviečkovice, 1 Ciabatta, maslo, 2 cesnakové strúčiky, soľ, korenie, 1 veľká paradajka, 4 kúsky hlávkového šalátu.

Comments (0)

Leave a reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*